Our Studio

In onze yoga/ get-together studio brengen we je van stilstand in beweging en van beweging naar stilstand. From the inside out! Vind connectie en balans tussen je fysieke, mentale, emotionele en spirituele self. Ervaar nieuwe vormen van beweging voor body & mind en bereik je volle potentie. Speak with your body and listen to your heart!Geen in & out place, maar wel beautiful designed workshops en cursussen rondom specifieke thema’s. Vind hier ons huidige aanbod! Let the magic happen!
WE EMBODY WOMEN MOVEMENT! Movement is our medicine Silence, our way of knowing Presence, our art Energy, our currency
Slow Flow - Barbara Visser
"Meerdere keren heb ik geprobeerd yoga klassen te volgen, maar elke keer, na de eerste paar lessen, gedesillusioneerd vanwege het tempo en een enorme deuk in zelfvertrouwen. En toen vond ik Studio She Moves, met lessen voor beginners in een wat lager tempo. En wat ben ik hier blij mee."
Slow Flow - Manon Galstaun
"De oefeningen worden duidelijk en met veel gevoel gepresenteerd en uitgelegd. Al met al voor mij een zeer prettige eerste kenningsmaking met yoga wat absoluut smaakt naar meer en dat is voor nu voor mij de vervolgcursus bij Studio she Moves."
Slow Flow - Stasza Kitzmann
"De ruimte is fantastisch mooi, sfeervol en rustgevend. Heel fijn om als beginner niet in te stromen in een grote klas gevorderden waarin je je toch altijd onhandig/ongemakkelijk voelt. Ik ben ontzettend enthousiast, een absolute aanrader!"

Our Teachers

Sophie de Buisonjé

Sophie heeft ruim 8 jaar Vinyasa & Hatha Yoga ervaring en is de founder van Studio She Moves. Haar yoga journey kwam pas echt in een stroomversnelling toen zij een sterke drang voelde om in contact te komen met haar true self.Zij heeft haar 300hrs vinyasa teacher opleiding bij Yoga-Minds afgerond in 2017 en staat geregistreerd bij de World Yoga Alliance. Momenteel wordt zij geschoold door Olav Aarts en Erica Jago. Ze heeft kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha.Bij studio She Moves geeft ze de Slow Flow cursus en biedt zij privé sessies aan beginnende yogi’s waarbij je kunt werken aan specifieke thema’s.  Haar focus ligt op openheid, authenticiteit, kracht vs kwetsbaarheid, loslaten en empowerment.“Wanneer ik weer eens perfectionistisch ben en mijn innervoice te kritisch, brengt yoga mij weer terug bij mezelf’

Olav Aarts

Olav heeft ruim 20 jaar Hatha Yoga ervaring en geeft lessen in binnen- en buitenland. Hij is geschoold door yogi’s in Nederland en India, en heeft ervaring en kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha, dhauti en kriya. Olav Aarts is in 2013 uitgeroepen tot yogi van het jaar!Olav ademt yoga in al haar facetten. Hij staat ver boven de materie. Zijn lessen zijn altijd op maat. Hij begeleidt je als geen ander en geeft je tot in de puntjes de perfecte aanwijzingen.Door met geduld en volledige toewijding te werken aan de gebieden die aandacht nodig hebben, is Olav in staat je keer op keer te laten groeien.Hij leert je geen trucjes, maar werkt aan een stevig fundament. Hij bezit een oceaan aan kennis om uit te putten. Olav is eerlijk, authentiek en een groot inspirator. Olav geeft workshops bij Studio She Moves en begeleidt Sophie in haar ontwikkeling binnen yoga.

-------------- Mobile ---------------

Our Teachers