Our Studio

***Onze fysieke studio is tot 6 april gesloten. Onze inspirerende ruimte opent haar deuren online. En vanuit virtuele Studio She Moves zullen we bijstaan om bewust in beweging te blijven. Volg Instagram voor meer informatie. In onze yoga/ get-together studio brengen we je van stilstand in beweging en van beweging naar stilstand. From the inside out! Vind connectie en balans tussen je fysieke, mentale, emotionele en spirituele self. Ervaar nieuwe vormen van beweging voor body & mind en bereik je volle potentie. Speak with your body and listen to your heart!Geen in & out place, maar wel beautiful designed workshops en cursussen rondom specifieke thema’s. Vind hier ons huidige aanbod! Let the magic happen!

Our Weekly Classes

Slow Flow ClassesSoft Vinyasa Flow lessenMaandagochtend, maandagavond en donderdagavond.In een vaste kleine groep op een vast moment (inhalen = mogelijk). Les ontwerp op basis van behoeften van de groep. Ontwikkel kracht & flexibiliteit door speelse sequences. All levels, deelname via Clubmembership
MORE INFO
Private PracticeÉén op één yogaOp een moment dat jou uitkomt.Een yogales speciaal afgestemd op jouw behoeften en interesses op een moment dat jou goed uitkomt. Je wordt je bewust van je patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. Maak in korte tijd stappen en groei in je practice.
MORE INFO

Our Workshops

Partner Charger WorkshopThe new dateDate: 14 april 2020Wil jij weer diep in de ogen van je partner kijken? Verbinden met de man waar je van houdt? Kan jouw relatie wel een charger boost gebruiken? Move dan fast want er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
MORE INFO
My First YogaJe eerste stap in de wereld van yoga.Date: 20 september 2020Deze workshop is voor iedereen die aan yoga zou willen doen maar niet weet waar te beginnen en welke vorm van yoga. Voor iedereen die (eindelijk) tijd voor zichzelf wil vrijmaken en lichamelijk en geestelijk in beweging willen komen.
MORE INFO
Slow Flow IntroductionLeer stap voor stap de basisposesDate: 8 mei t/m 12 juniEen basiscursus voor beginnende yogi. In 5 weken nemen we één vinyasa flowles door en behandelen we stap voor stap de poses. Er is veel aandacht voor de zonnegroet en ademhaling in combinatie met beweging.
MORE INFO
Yoga Alliance Yin Teacher Training (60 uur)Date: 16-22 maartOnze Yin Yoga-cursus is een inspirerende Yoga Teacher Training waarbij we in een week de diepte induiken en je alles leert over de helende werking van Yin yoga.Je leert hoe je anderen met Yin yoga kunt begeleiden en ook hoe je zelf het meeste uit deze fijne yogavorm kunt halen.
MORE INFO
WE EMBODY WOMEN MOVEMENT!Movement is our medicineSilence, our way of knowingPresence, our artEnergy, our currency
Slow Flow - Barbara Visser
"Meerdere keren heb ik geprobeerd yoga klassen te volgen, maar elke keer, na de eerste paar lessen, gedesillusioneerd vanwege het tempo en een enorme deuk in zelfvertrouwen. En toen vond ik Studio She Moves, met lessen voor beginners in een wat lager tempo. En wat ben ik hier blij mee."
Slow Flow - Manon Galstaun
"De oefeningen worden duidelijk en met veel gevoel gepresenteerd en uitgelegd. Al met al voor mij een zeer prettige eerste kenningsmaking met yoga wat absoluut smaakt naar meer en dat is voor nu voor mij de vervolgcursus bij Studio she Moves."
Slow Flow - Stasza Kitzmann
"De ruimte is fantastisch mooi, sfeervol en rustgevend. Heel fijn om als beginner niet in te stromen in een grote klas gevorderden waarin je je toch altijd onhandig/ongemakkelijk voelt. Ik ben ontzettend enthousiast, een absolute aanrader!"

Our Teachers

Sophie de Buisonjé

Sophie heeft ruim 8 jaar Vinyasa & Hatha Yoga ervaring en is de founder van Studio She Moves. Haar yoga journey kwam pas echt in een stroomversnelling toen zij een sterke drang voelde om in contact te komen met haar true self.Zij heeft haar 300hrs vinyasa teacher opleiding bij Yoga-Minds afgerond in 2017 en staat geregistreerd bij de World Yoga Alliance. Momenteel wordt zij geschoold door Olav Aarts en Erica Jago. Ze heeft kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha.Bij studio She Moves geeft ze de Slow Flow cursus en biedt zij privé sessies aan beginnende yogi’s waarbij je kunt werken aan specifieke thema’s. Haar focus ligt op openheid, authenticiteit, kracht vs kwetsbaarheid, loslaten en empowerment.“Wanneer ik weer eens perfectionistisch ben en mijn innervoice te kritisch, brengt yoga mij weer terug bij mezelf’

Olav Aarts

Olav heeft ruim 20 jaar Hatha Yoga ervaring en geeft lessen in binnen- en buitenland. Hij is geschoold door yogi’s in Nederland en India, en heeft ervaring en kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha, dhauti en kriya. Olav Aarts is in 2013 uitgeroepen tot yogi van het jaar!Olav ademt yoga in al haar facetten. Hij staat ver boven de materie. Zijn lessen zijn altijd op maat. Hij begeleidt je als geen ander en geeft je tot in de puntjes de perfecte aanwijzingen.Door met geduld en volledige toewijding te werken aan de gebieden die aandacht nodig hebben, is Olav in staat je keer op keer te laten groeien.Hij leert je geen trucjes, maar werkt aan een stevig fundament. Hij bezit een oceaan aan kennis om uit te putten. Olav is eerlijk, authentiek en een groot inspirator. Olav geeft workshops bij Studio She Moves en begeleidt Sophie in haar ontwikkeling binnen yoga.