She Inspires

We love to share where our minds at. Wat ons beweegt in het leven. We veranderen namelijk iedere dag, elk moment en hebben allemaal onze zoektochten en journeys. Vind hier inspiratie waarmee je wat liefde, zachtheid en een sparkle kunt geven aan je leven. Waarmee je jouw body & mind weer in beweging kunt brengen. Persoonlijke verhalen en artikelen van experts. From movement itself, through our bodies, to our greater selves.

In de kleinste verandering schuilt grote kracht

Soms heb je het gevoel dat de hele wereld met je mee beweegt. Dat alles samenkomt en de juiste kant op stroomt. Dan lijkt je energie onuitputtelijk en de mogelijkheden eindeloos. Maar soms stroomt het niet, komt alles tot stilstand en zit je muurvast. Hoe kom je uit die kramp? De oplossing lijkt weleens ver weg, maar is eigenlijk heel simpel: just move. Kleine bewegingen kunnen zorgen voor grote veranderingen.

Read More


Er zat niets anders op dan gewoon te blijven ademen

Daar lig ik. Op de grond in mijn eigen studio, met mijn vriendinnen om me heen.  Muziek galmt door de ruimte. Prachtig trouwens. Tussen de klanken door hoor ik hun ademhaling.  Steeds dieper en harder. Ik weet dat er elk moment iets kan gebeuren. En toch schrik ik als het zover is. Vanaf dan kan ik alleen nog maar denken: ‘Wat heb ik ze -met al mijn goede bedoelingen- in hemelsnaam aangedaan!’

Read More