Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yin Yoga Teacher Training – Maart

16 maart @ 9:30 am - 22 maart @ 9:30 am

Yoga Alliance Yin Teacher Training van 60 uur 

Cursus:  60 uur Yin Yoga Teacher Opleiding (TTC)

When:  16-22 maart 

Voor:  Mensen die hun yin practice willen verdiepen, (toekomstige) yogaleraren,
RYT-200, RYT-300, RYT-500, energie werkers, healers, coachers, mindfulness trainers

Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van Yin yoga en zoek je een training die aandacht heeft voor de verschillende aspecten van Yin?Ben je down to earth, maar wel erg geïnteresseerd in de spirituele kant van yoga?Wil je meer leren over wat yoga kan betekenen in jouw leven en dat van anderen?Dan is onze training wat voor jou!

Deze training is een praktische opleiding in Holistische Yin Yoga, waarbij je veel leert over de werking van het lichaam (de 3 lichamen). We bespreken alles over de bindweefsels, fascia, het zenuwstelsel, de rug, spieren, het verschil tussen spanning en compressie en nog veel meer.

Maar je leert ook veel over de Taoïstische benadering met haar meridianen theorie, over energie, over chakra’s en over de de werking van de organen vanuit die Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Onze cursus geeft je een solide basis over de geschiedenis, filosofie, theorie en methodologie van Yin yoga.

Je leert hoe Yin yoga houdingen langs de meridianen van het lichaam werken en over de effecten op de bio-mechanica van het lichaam, inclusief hoe de houdingen werken op de fascia en bindweefsels. We laten je ervaren hoe Yin yoga werkt op diepe energetische niveaus. En hoe je het kunt gebruiken om je hoofd tot rust te brengen en je emotionele lichaam in balans te brengen.

Onze training geeft je een duidelijk inzicht in de helende kracht van Yin Yoga. Zowel voor jezelf en/of om te delen met je (toekomstige) studenten.

Het is een uitgebreide Yin-training voor (gekwalificeerde of beginnende) yogadocenten, therapeuten, coaches, lichtwerkers, healers, bodywork professionals en mensen die geïnteresseerd zijn hun kennis te verdiepen.

Na deze training weet je hoe je Yin yoga kunt inzetten om je lichaam in balans te brengen. Daarnaast geven we deze week ook als aanvulling Qigong en wat meer Yang  flows om je kracht, behendigheid en focus te verbeteren en je bloedsomloop en energie niveau te stimuleren.

Wil jij jouw Yin yoga kennis verdiepen?

  • Onze Yin Yoga-cursus is een inspirerende Yoga Teacher Training waarbij we in een week de diepte induiken en je alles leert over de helende werking van Yin yoga.
  • Je leert hoe je anderen met Yin yoga kunt begeleiden en ook hoe je zelf het meeste uit deze fijne yogavorm kunt halen.
  • Tijdens onze Yin cursus geven je een goede basis om les te geven. We duiken in de geschiedenis, bespreken de filosofie, je leert alles over de meridianen, over energie en we besteden ook veel aandacht aan anatomie. Zowel van het fysieke lichaam als van het energetische lichaam.
  • We bespreken de Yin poses, het gebruik van props, verschil in lichamen, het maken van lessen en nog veel meer.
  • Deze cursus is geschikt voor zowel bestaande als aankomende yogadocenten die hun kennis willen verbreden.
  • Maar deze cursus is niet alleen op docenten gericht. Het is een interessante training voor iedereen die graag meer over Yin yoga wil weten.

Book now

TEACHER: SOPHIE DE BUISONJÉ

Sophie heeft ruim 8 jaar Vinyasa & Hatha Yoga ervaring en is de founder van Studio She Moves. Haar yoga journey kwam pas echt in een stroomversnelling toen zij een sterke drang voelde om in contact te komen met haar true self.Zij heeft haar 300hrs vinyasa teacher opleiding bij Yoga-Minds afgerond in 2017 en staat geregistreerd bij de World Yoga Alliance. Momenteel wordt zij geschoold door Olav Aarts en Erica Jago. Ze heeft kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha. Bij Studio She Moves geeft ze de Slow Flow Class, Slow Flow Introduction en biedt zij privé sessies aan beginnende yogi’s waarbij je kunt werken aan specifieke thema’s.  Haar focus ligt op openheid, authenticiteit, kracht vskwetsbaarheid, loslaten en empowerment. “Wanneer ik weer eens perfectionistisch ben en mijn innervoice te kritisch, brengt yoga mij weer terug bij mezelf’

Gegevens

Begin:
16 maart @ 9:30 am
Einde:
22 maart @ 9:30 am
Evenement Categorie:

Locatie

Studio She Moves
Nassaupark 4a
Bussum,Noord-Holland1405 HPNederland
Website:
studioshemoves.com

Organisator

Studio She Moves
E-mail:
info@studioshemoves.com

Add comment

COMMENT

Join our community

Sign up for our newsletter and receive a 15% discount on your first order. Free shipping on orders above € 100