Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Partner Charger – 14 april 2020

14 april @ 7:30 pm - 9:30 pm

€89
The new date.

Datum:  14 april 2020

Teacher:  Sophie de Buisonjé

Prijs:  €89,-

De Partner Charger Workshop is een bijzondere workshop. Gemaakt om jou en je geliefde opnieuw met elkaar te verbinden. In de voortrazende ratrace waarin we leven dreigen partners elkaar makkelijk kwijt te raken. Je hebt het allebei druk met werk en social events. Wanneer heb je elkaar voor het laatst echt aangekeken en tijd voor elkaar genomen?

Wij vrouwen weten vaak wel wat yoga ons kan brengen, dat het helpt om dichter bij jezelf te komen. In deze workshop zetten we yoga in om dichter bij je partner te komen.

De Partner Charger Workshop is de perfecte workshop om mannen te laten ervaren wat yoga inhoudt en wat het met je kan doen. Voor Xander en mij is het de ideale manier om binnen no time te reconnecten met elkaar. Tijdens de workshop doen we verschillende oefeningen die spelen met geven en nemen, met vertrouwen, met vasthouden en loslaten.

Dus wil jij weer diep in de ogen van je partner kijken, verbinden met de man waar je van houdt, kan jouw relatie wel een extra charger boost gebruiken? Move dan fast want er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Partner Charger Workshop op 14 april.

€ 89,-
Note: je koopt één ticket voor twee personen:-)

TEACHER: SOPHIE DE BUISONJÉ

Sophie heeft ruim 8 jaar Vinyasa & Hatha Yoga ervaring en is de founder van Studio She Moves. Haar yoga journey kwam pas echt in een stroomversnelling toen zij een sterke drang voelde om in contact te komen met haar true self.Zij heeft haar 300hrs vinyasa teacher opleiding bij Yoga-Minds afgerond in 2017 en staat geregistreerd bij de World Yoga Alliance. Momenteel wordt zij geschoold door Olav Aarts en Erica Jago. Ze heeft kennis van asana’s, pranayama, mudra en bandha. Bij Studio She Moves geeft ze de Slow Flow Class, Slow Flow Introduction en biedt zij privé sessies aan beginnende yogi’s waarbij je kunt werken aan specifieke thema’s.  Haar focus ligt op openheid, authenticiteit, kracht vskwetsbaarheid, loslaten en empowerment. “Wanneer ik weer eens perfectionistisch ben en mijn innervoice te kritisch, brengt yoga mij weer terug bij mezelf’

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
€89
Evenement Categorie:

Locatie

Studio She Moves
Nassaupark 4a
Bussum, Noord-Holland 1405 HP Nederland
Website:
studioshemoves.com

Organisator

Studio She Moves
E-mail:
info@studioshemoves.com

Tickets

3 beschikbaar
Partner Charger89.00

Add comment

COMMENT