The Movement

Ze bewoog wel, full power, maar te vaak de verkeerde kant op. Eigenlijk stond ze gevoelsmatig stil. Ver van haar passie verwijderd. En toen was er yoga. Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ze vond haar weg, in de juiste richting. Ze ervaarde dat er een onmetelijke kracht zit in de kleinste beweging. Haar passie kwam weer vol tot leven. Zonder beweging, geen verandering. She Moves!

Na een aantal jobs in de corporate wereld en het behartigen van de zaken van haar partner volgde, wat Sophie zelf noemt, een jaar van reflectie. In dit jaar werd zij onder andere vinyasa yogateacher en she was ready to break out!

Als fervent draagster van athleisure wear, viel het Sophie op dat de cultuur waarin deze look wordt gecombineerd met high end fashion door steeds meer mensen wordt omarmd. Luxe merken voegen vaker sportieve, casual items aan hun collecties toe. Maar de keuze blijft vaak beperkt tussen Sporty Spice of Plain Jane. Movement wear die vrouwelijk en betaalbaar is, waar je je in kunt bewegen en ook de rest van je dag gezien mag worden, is schaars.

Sophie de Buisonjé startte in 2018 haar label She Moves. Een Femme & Fierce label voor de moderne vrouw die on de move is. Een studio waar je body & mind in beweging brengt. En een ready-to-wear collection waarin je nog altijd op je mooist bent, zonder in te boeten op comfort. Elegant met een randje rock & roll. Ultiem vrouwelijk en (bijna) volwassen. She Moves!

She Moves Forward

She Moves wil vooruit bewegen in duurzaamheid. Stap voor stap manieren ontdekken om dat voor elkaar te krijgen. Voortdurend polsen we onszelf en onze processen en lossen we issues onderweg op. We willen het mooiste leveren op de allerbeste manier. We want to grow with you.

We are close by.Wij geloven in produceren op maat. Our Atelier werkt op een 'you order, we make' manier. We creëren geen overtollige voorraden en vermijden onnodig afval. In ons Amsterdamse Atelier wordt alles met de hand gemaakt, dat geeft ons ultieme controle op de output, de werkcondities en het minimaliseren van onze ecological footprint.We create favorites.Onze focus ligt op long lasting materialen, hoge kwaliteit en de mogelijkheid om te combineren. Jouw She Moves ontwerp wordt je favoriete, never out of style item. Our products are here to stay!We move with you.Wij willen dat onze producten het leven krijgen waar ze voor gemaakt zijn, en dus willen we jou inspireren om met ons mee te bewegen. Geluk en gezondheid zijn onze meest duurzame en kostbare bezit en daar willen we maximaal gebruik van maken.With love, Team She Moves

Team She Moves

Sophie de Buisonjé

Ik bewoog wel, full power, maar vaak de verkeerde kant op. Gevoelsmatig stond ik stil. Ver van mijn passie verwijderd. En toen was er yoga. Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ik vond mijn weg, in de juiste richting. Er zit een onmetelijke kracht in de kleinste beweging. When something touches your heart it moves you. Mijn passie is weer vol tot leven. She Moves!

Juul de Vries

In een wereld vol pressure en prikkels beweegt (en helpt) positiviteit mij. Vol enthousiasme en vooral dingen doen waar je vrolijk van wordt. Natuurlijk moeten de minder leuke dingen helaas gebeuren, maar ik probeer ze (zo snel mogelijk) te doen met een zo breed mogelijke glimlach en maak me vooral niet druk. Want…..daar krijg je rimpels van!Een gevarieerde job, die me happy maakt en inspireert: daar was ik naar op zoek. En dat de ‘dresscode’ dan óók nog eens panterprint en movement wear is, daar heb ik alleen maar van durven dromen. She Moves is voor mij een match made in heaven. Een plek vol passie, enthousiasme en een krachtig team dat elke dag zichzelf en elkaar blijft uitdagen. Een feest.

OUR FUTURE TEAM

STAGE

MARKETING/

COMMUNICATIE

We're looking for an enthousiastic student! Iemand die ons helpt Studio She Moves te laten groeien op het gebied van online marketing en om onze missie te bereiken. Heb jij een passie voor yoga, mode en design? En ben jij op zoek naar een stageplaats met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief om jouw functie verder vorm te geven en te ontwikkelen? Én dat in een ambitieus, informeel en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij hier ook zo bij van? Stuur dan snel een mailtje naar info@studioshemoves.com en wie weet zien wij jou binnenkort op ons gezellige kantoor in Bussum.