STAGE

MARKETING/

COMMUNICATIE

We're looking for an enthousiastic student! Iemand die ons helpt Studio She Moves te laten groeien op het gebied van online marketing en om onze missie te bereiken. Heb jij een passie voor yoga, mode en design? En ben jij op zoek naar een stageplaats met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief om jouw functie verder vorm te geven en te ontwikkelen? Én dat in een ambitieus, informeel en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij hier ook zo bij van? Stuur dan snel een mailtje naar info@studioshemoves.com en wie weet zien wij jou binnenkort op ons gezellige kantoor in Bussum.

The Movement

Ze bewoog wel, full power, maar te vaak de verkeerde kant op. Eigenlijk stond ze gevoelsmatig stil. Ver van haar passie verwijderd. En toen was er yoga. Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ze vond haar weg, in de juiste richting. Ze ervaarde dat er een onmetelijke kracht zit in de kleinste beweging. Haar passie kwam weer vol tot leven. Zonder beweging, geen verandering. She Moves!

Na een aantal jobs in de corporate wereld en het behartigen van de zaken van haar partner volgde, wat Sophie zelf noemt, een jaar van reflectie. In dit jaar werd zij onder andere vinyasa yogateacher en she was ready to break out!

Als fervent draagster van athleisure wear, viel het Sophie op dat de cultuur waarin deze look wordt gecombineerd met high end fashion door steeds meer mensen wordt omarmd. Luxe merken voegen vaker sportieve, casual items aan hun collecties toe. Maar de keuze blijft vaak beperkt tussen Sporty Spice of Plain Jane. Movement wear die vrouwelijk en betaalbaar is, waar je je in kunt bewegen en ook de rest van je dag gezien mag worden, is schaars.

Sophie de Buisonjé startte in 2018 haar label She Moves. Een Femme & Fierce label voor de moderne vrouw die on de move is. Een studio waar je body & mind in beweging brengt. En een ready-to-wear collection waarin je nog altijd op je mooist bent, zonder in te boeten op comfort. Elegant met een randje rock & roll. Ultiem vrouwelijk en (bijna) volwassen. She Moves!

She Moves Forward

We as She Moves believe we can only move forward through conscious decisions making. Believing in a sustainable way of working, a way to keep moving.One step at the time we tackle all we do, questioning ourselves and our processes to deliver best. We will grow with you.

 

We are close by.

We believe that it's better to produce only what is truly needed. Our Atelier program is purely based on - you order, we make - avoiding unnecessary death stock and creating waste as a given. Our Atelier in Amsterdam will sew all by hand, so we can control the output, the conditions and minimize our companies ecological footprint.

 

We create favorites.

Focus is on long lasting materials, high quality and the ability to combine. Making your She Moves piece your favorite, your never out of style piece. Resulting in products that are here to stay!

 

We move with you.

To ensure our products have a life and are being used in the way they should, we offer you options to move with us. We believe being happy and healthy is the most sustainable asset that we carry for free with us, and we opt to make this one count! With Love,Team She Moves

Team She Moves

Sophie de Buisonjé

Ik bewoog wel, full power, maar vaak de verkeerde kant op. Gevoelsmatig stond ik stil. Ver van mijn passie verwijderd. En toen was er yoga. Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ik vond mijn weg, in de juiste richting. Er zit een onmetelijke kracht in de kleinste beweging. When something touches your heart it moves you. Mijn passie is weer vol tot leven. She Moves!

Juul de Vries

In een wereld vol pressure en prikkels beweegt (en helpt) positiviteit mij. Vol enthousiasme en vooral dingen doen waar je vrolijk van wordt. Natuurlijk moeten de minder leuke dingen helaas gebeuren, maar ik probeer ze (zo snel mogelijk) te doen met een zo breed mogelijke glimlach en maak me vooral niet druk. Want…..daar krijg je rimpels van!Een gevarieerde job, die me happy maakt en inspireert: daar was ik naar op zoek. En dat de ‘dresscode’ dan óók nog eens panterprint en movement wear is, daar heb ik alleen maar van durven dromen. She Moves is voor mij een match made in heaven. Een plek vol passie, enthousiasme en een krachtig team dat elke dag zichzelf en elkaar blijft uitdagen. Een feest.

Karinan van Dam van Isselt

Om dit samen met mijn zusje te doen geeft ons nog een extra verbinding. Een droom helpen uitkomen. De drive om het met elkaar tot een succes te laten worden maakte mij nieuwsgierig naar een terrein waar ik mezelf kan ontwikkelen. De combinatie van creëren tot organiseren en uiteindelijk fabriceren is aantrekkelijk om te ontdekken.

Felicia Scholten

Vrijheid houdt mij in beweging. Mijn grootste drijfveer is vrijheid. En daarin bedoel ik vrij om te maken wat ik wil, wat ik mooi vind, wanneer ik wil en waar ik wil.Dat is niet altijd haalbaar, maar dat houdt me gemotiveerd. Vroeger droomde ik van een atelier aan zee ergens in het buitenland, nu waardeer ik mijn eigen plek thuis waar ik kan werken wanneer ik wil. Dromen blijven bestaan en stap voor stap kom ik steeds dichterbij. Bij She Moves is het voor mij een veilige omgeving waar ik steeds meer durf te laten zien. Wie ik ben, wat ik kan. Dat is voor mij ultieme vrijheid! Mezelf steeds maar blijven ontwikkelen is beweging. She Moves!

Arinda Bouman

Ik vind het persoonlijk heerlijk te bewegen, een friemelkont, beetje ADHD, maar met focus. Voor mij is water de ultieme beweging - met de stroom mee, tegen de stroom in, water vindt altijd haar weg, zelfs door steen! Met She Moves varen we alle kanten op, het leven is niet eenzijdig en we staan open voor alles. Ik vind het heerlijk om samen met Sophie en het team te ontdekken wat onze grenzen zijn - business and personally - constant movement.